Kariérní příležitosti vhodné i pro absolventy vysokých škol v rámci Národního plánu obnovy ČR

Dáváme na vědomí, že na MPO jsou aktuálně k dispozici níže uvedené pracovní pozice – vhodné i pro absolventy VŠ!

  • Kariérní příležitost vhodná i pro absolventy vysokých škol v rámci Národního plánu obnovy ČR – 13. platová třída ministerský rada

Přidej se k nám a staň se klíčovým hráčem v projektech Národního plánu obnovy v oblasti umělé inteligence a digitálních technologií!
Co tě u nás čeká:
🚀 Koordinace aktivit Národního plánu obnovy: Zajímá tě, jak probíhá reálná práce na podpoře digitálního ekosystému v ČR? Budeš mít na starosti organizační a koordinační aktivity spojené s realizací reforem komponent 1.4 Digitální ekonomika a společnost, inovativní start-upy a nové technologie a 1.5 Digitální transformace podniků Národního plánu obnovy. Tvá práce bude mít skutečný dopad na rozvoj digitální ekonomiky a společnost.
📊 Koncepční práce: Budeš se podílet na tvorbě koncepčních plánů a zpracovávat odborné podklady k plnění reforem v oblasti digitální transformace. Tvá kreativita a analytické schopnosti budou klíčové.
🌐 Globální rozměr: možnost účastnit se zahraničních jednáních.Připoj se k nám a společně podpoříme rozvoj českého digitálního ekosystému!
Termín pro přihlášení je do 29. 8. 2023. V případě dotazů se můžete obracet na e-mail: skrabalova@mpo.cz.   
Bližší informace naleznete zde: https://lnkd.in/ehXG86hX

 

  • Kariérní příležitost vhodná i pro absolventy vysokých škol v rámci Národního plánu obnovy ČR – 14. platová třída vrchní ministerský rada

Přidejte se k nám a staňte se klíčovým hráčem v projektech Národního plánu obnovy zabývajících se umělou inteligencí a digitálními technologiemi!
Hledáme ambiciózní a nadšené kolegy, kteří mají chuť stát se součástí našeho digitálního týmu pracujícího na Národním plánu obnovy.
Co nabízíme:
🌟 Možnost spolupracovat na jedinečných projektech Národního plánu obnovy, které se týkají oblasti umělé inteligence a digitálních technologií.
🌐 Mezinárodní rozměr: Účast na domácích i mezinárodních jednáních (zahraniční služební cesty).
🔍 Podpora a růst: Budete mít možnost se dále vzdělávat a školit v oblasti nových technologií a získáte zkušenosti v oblasti fungování státní správy a projektového managementu.
🧠 Inovativní prostředí: Náš tým je plný kreativních lidí s inovativními nápady a vizemi.
Připoj se k nám a společně podpoříme rozvoj českého digitálního ekosystému!
Termín pro přihlášení je do 22. 8. 2023. V případě dotazů se můžete obracet na e-mail: skrabalova@mpo.cz.   
Bližší informace naleznete zde: https://lnkd.in/eEhD2EX6