Compliance podcasty

Milé studentky, milí studenti,

protože témata compliance, podnikatelská etika, řízení rizik apod. nejsou pro naše prostředí neznámá a protože výuka na naší univerzitě se neustále posouvá a modernizuje, měli jsme přes léto krásnou příležitost vytvořit pro vás neformální výukové compliance podcasty. Pozvání k nim přijali tři hosté z praxe, za což jim ještě jednou srdečně děkujeme!

Vznikly tak tři odborné podcasty, které jsme pro studenty a další zájemce či compliance fanoušky prozatím nahráli na platformu Spotify, a dáváme je tímto k dispozici.

Poslechnout si tedy můžete povídání s:

  1. Lucií Grundovou, absolventkou VŠE v Praze, která je dnes po delším působení v compliance týmu pojišťovny Generali zaměstnána na pozici GDPR & Compliance Analyst ve společnosti Porsche Česká republika.
  2. Katarínou Navrátilovou, generální ředitelkou Tesco Česká republika, která v podcastu nesdílí jen své praktické úvahy kolem dnešního i budoucího významu a role compliance a podnikatelské etiky v korporátním světe, ale nabízí i neskutečně zajímavý náhled do své profesní kariéry a svého manažerského stylu.
  3. Janem Kloudou, kterého si troufneme označit za velkého compliance guru sedícího v představenstvu a výkonné radě společnosti Vodafone Česká republika, a také přednášejícího na naší katedře.

O tom, že všichni tři hosté mají světu co povědět, nemáme žádných pochyb, a proto vám poslech níže uvedených podcastů, které jsme pro vás zpracovali v angličtině, opravdu doporučujeme! Ostatně někteří z vás to budou mít v rámci výuky ve vedlejší specializaci Compliance, Risk, and Governance povinné … 😊

https://open.spotify.com/show/4vDLjcHaOgjVREsWQsxPNU?si=29e2de5b136d4f88

Krásný zbytek léta vám přeje,

Lucie Andreisová