Kariéra v oblasti umělé inteligence, digitálních technologií a AI a EU/mezinárodní agenda

Pracovní nabídka, ministerský rada, 13. platová třída, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR na realizaci Národního plánu obnovy:

🚀 Hledají se motivovaní zaměstnanci, kteří budou hrát klíčovou roli v oblasti digitální transformace ČR. Pokud jste naším absolventem nebo máte již zkušenosti, a pokud jste motivovaní pracovat na významných reformách a strategických projektech Národního plánu obnovy, zde je pro vás jedinečná příležitost.

Co vás čeká:
📅 Koordinační a organizační aktivity: Budete zajišťovat klíčové koordinační a organizační činnosti pro realizaci reforem komponenty 1.4. a 1.5. Národního plánu obnovy.
💻 Digitální transformace: Budete spolupracovat na strategii a monitoringu reformy v rámci komponenty 1.4. Digitální ekonomika a společnost, inovativní start-upy.
📝Koncepční činnost: Budete zpracovávat dílčí věcné podklady pro plnění reforem v rámci komponenty 1.4. a 1.5. Národního plánu obnovy.
🌐 Mezinárodní spolupráce: Budete se účastnit na zahraničních jednání týkajících se problematiky NPO a komponenty 1.5. Digitální transformace podniků.

Co je nabízeno:
🏢 Perspektivní pracovní příležitost a příjemné pracovní prostředí
🛡️ Stabilní zaměstnání
🏠 Možnost home office
🤒 Sick days
📚 Odborné vzdělávání a profesní růst
🍽️ Závodní stravování
✈️ Domácí a zahraniční pracovní cesty


📅 Termín pro podání přihlášek je do 30. 11. 2023!

Bližší informace naleznete zde.